Mot Umeå!

Hungrig som ett monster sätter jag mig i bussen. Jag har rest två timmar extra vilket innebär att jag får resa tio timmar istället för "ynka" åtta. Längtar gör jag tills jag kommer fram, tittar ut genom fönstret och låter solens värme lysa på min arm genom fönstret. Härligt. Inte mycket kvar...
När jag kommer fram ska min syster möta mig. Imorgon ska jag jobba med naglar och i helgen vara med familj. Sedan får vi se. Hem vet jag inte när, men någon gång nästa vecka!
Här är en underbar dödskallering designad av Laila Bagge.
I soo Want it. 300 kr, extrapris, på Smycka i Kupolen.
Jag ska unna mig att köpa den när jag gått ned tio kilo. 10, 9, 8, 7... Räknar ned...

Skola

Sitter i skolan och funderar.
Ska jag gå mer?
På onsdag åker jag till Umeå. Lääänge! :D

Kalas/megafest?


såhär kan det se ut när det är kalas hos syster i sävar:)

Godisörhängen

Här hittar du dom!


Underbart. Är påväg mot hemmet var tanken. Dock har jag redan nu fastnat i Umeå på grund av att bussen fått punktering. Jubel. Vi får väl se hur resan går. Just nu har jag en plan på att allt ordnar sig och att jag kommer att åka till Umeå igen till påsk:)

Fake-stay-UP!

Frida Fahrman visar här upp Lindex strumbyxor som är stay-up:S - FAKE!
Vill ha dem!
Idag ska vi till morfar och checka in läget på hans nya lägenhet. Sävar (5 mil norr om Umeå) är målet och jag har inte ätit godis på snart två dagar. Jag och mamma har slutit ett kontrakt och det ända jag säger är att jag kan tjäna på det! I kläder... Om allt går som det ska vore det härligt med bikini i sommar!
I morgon klockan 8.20 tar jag bussen till Sundsvall för att sedan ta tåg från Gävle hem till Falun. Jag har haft en härlig visit här i Umeå och är redo att ta tag i saker!

Foto

Fotouppgift, fota något i storlek av ett äpple i studio.
Jag fotade min parfym, hemma.
This is the result!

Resande fot.

Falu tågstation
Tåg mot Gävle.
Nu reser jag till UMEÅ!

bra.


RSS 2.0