Ny plånbok eller?

Jag blev lite less på min gamla plånbok från Åhléns så jag satt fast fem nitar från som jag beställt från Panduro. Jag är nöjd :)

Coyote Ugly

Igår såg jag Coyote Ugly.
Först när jag såg fodralet tänkte jag att hon i blå känner jag igen. Sedan insåg jag att det är Tyra Banks för 10 år sedan!

Hur går det för dig?

Om du går in på http://www.eniro.se/skattjakten/ och börjar skattjakten, kan du då hjälpa mig? Jag har följt den vita hästen in under bron och läst skylten. Men vilket sökfält ska man skriva in kordinaterna? Är mannen i hatt Michael Jackson? Nu fattar jag inget... Hjälp mig!
Lycka till ;)

Mat

Såhär ser det inte alltid ut i min kyl... Jag brukar inte ha så mycket... Mat... :P

Shopping!!

Rosa duschdraperi från Åhléns och sockar från H&M:)

Finaste klänningen

Köpes för 249 kr på HM.
Sommar, sommar, sommar....

Godiskväll

Älskar dessa små burkar som man får fylla med godis!

Och detta är ett exempel på innehållet;)
Jag ska i kväll se The Day after Tomorrow med en god vän. Sitter här med godis i handen och kylan om fötterna. Måste gå och värma en rissäck som man kan lägga under fötterna för värme. Senare ska jag dricka lite te... Myskvällen är kommen!

Vill ha uppmärksamhet


Så här ser min kisse ut då han vill ha uppmärksamhet. Visst är han söt;)

Utkast: Feb. 18, 2010

Värme i vår! Från Åhléns :)

Underbara halsband

Nu har jag två halsband från Cocoo.se och jag älskar dem!

Du hittar dem här!

Skoljobb

Idag har mest bara handlat om skoljobb. Först redovisning och sedan läxor. Här är lite av utvecklinen av läxan jag gjort:
Dessa är ordsymboler som vi ska använda som frimärken sedan. Vi skall använda oss av de fyra elementen och göra ordsymboler. Som ni ser ovan har jag till eld en brandsläckare och till jord har jag ritat maskar. Vatten har jag gjort texten infryst men smeltande och till luft gjorde jag bokstäverna av sådana böjliga ballonger. De två senare är dock inte klara än.

Rädda Haiti


Vackert! Har alltid älskat denna låt. Nu är den alltså gjord igen och jag hoppas singeln kommer ut och att pengarna går till att rädda Haiti.

Badkudde

Alla borde ha en.
Jag har fått min från Hemtex :)

Nyckelpiga

Idag såg jag en nyckelpiga.
Sitter nu och ser på CSI NY, det är spännande! Handlar om en kvinna som erkänt ett mord men som CSI sedan inser att hon ljuger... Se det nu! tv5:)

Tv.

Crazy. Det är definitivt några tvgubbar på G nu. Jag satt och såg Ellen och skrattade, jag har aldrig riktigt förstått vad som många gillar med det men nu gör jag det lite. I alla fall, så sitter jag där och skrattar och säger till min vän: Det är så bra!
Då kommer det. Myrornas krig. Ni vet, svart vitt brus som bara skadar öronen och ögonen. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till!
Som tur är så har jag min gode vän Marielle här och hon sansar mig och säger att det ordnar sig. Och visst gör det, nu är bilden där igen. Lite glass till det skulle inte vara fel:
Här ser vi min favoritbil åka förbi en bit från huset...

Vill ha!



Gott?
Läppglans i tryffel Köp här för 35 kr

Lovely
Skitsnyggt flamingohalsband Köp här för 119 kr

Cool!
Coolaste USB-minnet på 4 gb Köp här för 449 kr

Alla Hjärtans Dag


Ring från asos.com

Alla hjärtansdag för mig som är singel betyder att man ska ta hand om de som man älskar. Förut har jag nästan alltid haft pojkvän under denna dag, men inte i år. I år tänker jag på familj och vänner, men hoppas även att alla får en bra alla hjärtans dag!
Kramar från Annie

Promenad

Idag när jag var ute på promenad så önskade jag att jag hade kameran, det var så vackert då solen lyste igenom allt! Tog i alla fall en bild med mobilen som jag lägger upp!
Vackert.
Trivs jättebra med de lila naglarna, känns bara lite konstigt nu när dom är så korta. Sist jag hade såhär korta naglar var före jul!
Nu ska jag och en vän leta efter en exklusiv till en tjej som fyller år i sommar. Blir mycket planering och sådant, det ska bli perfekt! :)

In med det nya...

Lila Leopardnaglar :)
Jag älskar lila och jag älskar leopardmönster:)
Ska ringa och beställa material till nästa naglar nu!

Ut med det gammla

Och då kan ni ju bara gissa vad nästa inlägg kommer att heta! Nu ska jag fila bort den gammla gelén och ersätta den med något lila, det blir en överraskning för er ;) Skriver igen senare... Och lägger in bilder på de nya naglarna.
Gamla, dålig bild tagen med vänster, spelar ingen roll tror jag man ser ju att det är vanligt blått nagellack på gelén! Kommer nya sen!

Min Lördag.

Först postade jag ett allahjärtansdagkort till Mamma.

Sedan träffade jag en uggla inne på Bergströms Galleria i Falun.

Sedan köpte jag skor på stadium. 199:- Här kan du beställa dom:)
Sedan berättade min katt för mig att han ska bli sko när han blir stor. :)

Mascara-test!

Dessa tre mascarorna är prövade.

Nr 1: Mascaran till vänster
IsaDora
VibraLash Mascara
IsaDora skriver:
•  Mascara med batteridriven vibrerande borste
•  3 hastigheter – välj själv den lämpligaste
•  Täcker varje enskilt fransstrå 360°
•  Exceptionell separation, längd och volym
•  Klumpfri byggbar formulering
Jag tycker: Vibrationerna försvårade det hela, det killades jättemycket i ögonen innan mascaran satt där och den gav mest färg men även lite klumpig. separerade fransarna fint.
Betyg: &&



Nr 2: Mascaran i mitten
Maybelline
the Falsies Volum' express Mascara
Maybelline skriver:
Ingenting? Kan någon snälla säga till om de hittar info om denna mascara, den är köpt på Cubus och där sade dom att det som är bra med denna är borsten som är väldigt flexibel. Den går att vicka lite på och blir alltså inte stel. Sedan är det en volym mascara som ska vara väldigt täckande.
Jag tycker: Älskar borsten! Det är den bästa borste jag använt, men däremot så blev det inte så mycket volym som de utlovade.
Betyg: &&&


Nr 3: Mascaran till höger
Lóréal Paris
Extra-volume Collagene
Lóréal skriver:
- Upp till 12x mer effekt
- utan klumpar
- volym från insidan och ut
- Megaborste för snabb applicering
- täcka varje enskild ögonfrans i en enda applicering
Jag tycker: Lite väl MEGA-borste, den försvårar appliceringen längst in på fransarna och är jobbig att arbeta med. Klumpade lite men sådana små som inte syns från långt håll. Volym, ja! Efter mycket arbete...
Betyg: &&&




Kappahl

Hittade idag (eller ska man säga igår? den 12/2...), på Kappahl för 299 kr!

Cocoo.se = Snabbare :D

Idag fick jag en lapp om ett paket att hämta. Beställde halsbandet från Cocoo.se i onsdags och nu är det alltså här:)
Jippie! Visst är det fint!

Pust

Vilken dag. Jag skulle ju till skolan en snabbis för att fixa lite så blev det istället en långvisit i Borlänge! Gick runt och kikade lite på kläder men hittade inget. Blev istället till att handla mat och åka hem för att nu se Barnhemmet, har inte sett den så vi får se om den är bra.
Min katt gav mig idag en tankeställare - Är du bara stark och har nog med vilja så får du som du vill.
Här har han tagit råttan ur mina händer:)

Lady Gaga i Överflöd

Jag har fastnat lite på Gaga, tycker hon är bra och har cool stil. Men nu funderar jag om hon inte har gått lite för långt?
Här är en bild från uppträdandet på Amfar-galan i New York.
Se fler bilder här... Kan det vara så att hon upptäckt att hennes stil fångar i stort sett allas uppmärksamhet?

Snöras

Alltså shit! Nyss föll det världens klump från taket av detta åttavåningshus och det landade på min fönsterbräda och mitt fönster innan det åkte ned på backen. Men du kan tänka dig hur det small till med tanke på att jag bor på våning ett..! Helt nytt sett att vakna på:)

Frukost. Glaset kostar 25 kr och har bubblor hela vägen, finns i olika färger.

Min frukost idag var lite speciell. Fortfarande hade jag glömt lägga fram bröd att tina så det blev en kexchoklad, en actimel och saft. äppelsaften från willys är just nu min favorit!
Idag ska jag göra ett presentkort på naglar till en vän, registrera mig på en tenta, köpa Cap & Design-tidnigen och plugga.
Tanken är väl att jag i framtiden på något sätt ska jobba med tidningar, tex layout eller reklam.
Jag älskar tidningar! Jag prenumererar på Elle och Glamour, Laga lätt och Amelia (Man fick två biobiljetter med Amelia och det finns lite att läsa men jag är nog för ung...), köper nästan varje månad Veckorevyn, Glamour (Storbritannien), Grafik, Cap & Design, Computer Arts, Cosmopolitan... Och ibland slinker sofis mode, Klick, Fredag, Chic, Glaze och bubbleroom med. Så undrar du något om tidnigar? Ask... ;)

Iwhite-test! dag 3

Jobbigt och konstigt. tredje dagen och fortfarande inte samma resultat som efter första testet. hur kan detta komma sig?


Före                          Efter test ett Efter test tre

Naglar jag gjort

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på mina favoritnaglar som jag arbetat med. Jag har en idé som jag arbetar med som jag kommer köpa in material till och sedan avslöja men det kan ta några veckor. Här är de andra naglarna:
Glassnaglar, gjorda i gelé och acryl.
Snöinspirerade naglar gjorda i gelé och glitter.
Vårnaglar, endast i gelé. Färgen har jag blandat till själv.
Balnaglar med spets, diamanter och dekorationer så som hundar, godis och rosetter.
Leopardnaglar i gelé.
Som ni ser så arbetar jag inte bara med franska manikyrer utan även lite annorlunda naglar. Jag tycker naglar är speciella och det finns alltid en historia bakom, tex leoparderna ovan var det en kund som kom in och sade drömmande "skulle man kunna ha leopardmönster på naglarna så skulle jag". Detta gjorde att jag låg och grubblade under några nätter tills jag kom på hur jag skulle göra.

Mat


Idag har varit en spännande dag.
På morgonen var allt frid och fröjd, frukost/lunch och soligt väder.
På väg till skolan inser jag att efter min tvåtimmars föreläsning har jag även möte klockan 15.
Klockan 19.30 sitter jag på bussen på väg hem. Jag som trodde det skulle bli kortdag idag! Hungrig som jag är fantiserar jag om mat. Taco...
Storhandlade!

Jag gick då och handlade innan jag gick hem. Tänkte köpa flingor och äta mat från frysen, så var det extrapris på tacovaror! Då blev det såklart taco i alla fall och oh vad gott det blev!

Soligt

Utanför mitt fönster
Solen skiner in som om den aldrig hade sett mitt fönster förr. Kissen sitter på fönsterbrädan och solar, inomhus förstås.
Vädret är vackert, jag är vaken och livet är bra. Dock har jag lite saker jag borde göra:
- Bädda sängen
- Betala räkningar
- Göra Läxa
- Gå ut och springa
Men eftersom jag inte heller gjort mig i ordning och måste åka till skolan om ca en timme så har jag inte tid med dessa saker. Tiden går så fort! Viktigast av dessa just nu är att gå ut och springa, eller i alla fall ta en promenad. Vi får se vad som händer efter jag gått klart i skolan för dagen! (Har bara en föreläsning på två timmar sedan kan jag åka hem.)

50% av Sveriges befolkning

äger en dalahäst säger de på svt24. Jag bor nu i dalarna men kommer från Umeå, men jag har dock aldrig ägt en. Konstig fakta för jag känner faktiskt ingen med en dalahäst. Ingen som jag vet i alla fall...
Läste också någonstans om att världens största dalahäst finns i Avesta. Nog har jag varit där men inte har jag sett hästen? Ska hålla utkik.

Iwhite-test! dag 2

Jaha, då har man testat det igen. Eftersom det tygligen skulle vara 20 minuter, käke per dag under fem dagars gång. Jag tycker dock detta är väldigt spännande nu med tanke på att kvällens resultat på bilden ser sämre ut en gårdagens... Tror att det beror på belysningen när jag tagit bilderna men är inte säker.
Konstigt i alla fall!


Före                          Efter test 1                 Efter test två
Spännade fortsättning, hur ska slutresultatet bli?

Namngenerator

Mitt namn är ÄNY och jag är ett skrivbord, vem är du?
Om du vore en svensk möbel, vad skulle du då kallas?
Klicka på länken under bilden och kolla läget!
Här kan du också kolla ditt namn!

Fel håll.

Under dagen har jag varit på Åhléns och kikat på filmer, Ica för ingenting och hemköp och handlat. Detta såg jag på väg hem:
Ska den verkligen sitta såhär?

Jag antar inte, roligt var det i alla fall.
Nu startat vinterspelen på 5:an för någon speciell sorts humor som jag tycker är rolig. Det ska jag se!

Findus fiskgratäng.

Tips till alla som gillar fisk men inte att tillaga den!

Riktigt god, tar 60 min, kostar ca 40 kr och ger två portioner!



Cocoo.se = Snabbt!

Tänkte nu meddela att jag fått bekräftelse om Halsbandet från Cocoo.se. Jag beställde det vid tio och fick nyligen en bekräftelse som sade att halsbandet nu är på väg hit!
Detta borde innebära att jag kanske till och med hinner få det denna vecka!
Det hade varit underbart...

Vill köpa!

Här finner du betygsatta saker som jag vill ha. Dock med min budget så blir det till att spara om jag ska få råd till allt. Länkat till produkterna finner du längst ned på sidan!
&&&&&+
900 kr för denna flaska (100 ml)
Parfymen Lola av Marc Jacobs. Den luktar gott och är otrooooligt vacker. Jag vill ha den i mitt badrum. Den får ett plus för att den är inte bara formgiven snygg men även snygga färger, lila till exempel...
&&&&
195 kr och gratis frakt
Muffinhalsband från Cocoo, först och främst är det en muffin. Sedan stoppar dom i lite blingbling och wow! Så snygg och söt den är!
&&&&&
Läderväska ca 700 kr från ASOS
Svart läderväska med små tofsar och långt axelband. Jag gillar den för att den är lite annorlunda en det man kan hitta i vanliga butiker och best av allt: det är läder!
&&&+
499:- NU 299:-!
Silverörhängen med Swarovskikristaller. De är otroligt söta och tillsammans med en enkel klänning ger dessa glam till outfiten! Jag hade gärna haft ett par lite större (dessa är 1 cm höga) men de får plus med tanke på prisraset.

Jag har alltså beställt halsbandet redan och ska väl köpa de andra grejerna också men inte just nu, en sak i månaden får det bli. Parfymen finns i mindre varianter så det kanske blir den lilla av den... Vi får se!

Parfym från eleven.se
Halsband från Cocoo.se
Väska från ASOS.COM
Örhängen från Stray.se

Iwhite-test!

Är detta lögn?
Det var min första tanke då jag såg förpackningen till denna blekning.
Men nej då: Här ser du resultatet av första blekningen...
Som du ser är mina tänderna mycket vitare.
Dock anser jag att de skulle kunna nämna nackdelarna i alla tester som ger det positiva: tex, det tar sammanlagt (över och undre tänderna) 40 minuter, läpparna blir mycket torra av att sitta halvöppna under denna tid. Jag fick även huvudverk av att sitta och pressa ihop käken, vet dock inte om jag tog i lite för mkt... hehe.
ca 500 kronor kostar denna hemmablekning som är framtagen av tandläkare och du finner den i butikerna kiks och åhléns men även internetbutiker så som eleven. Googla på IWhite så hittar du nog allt du behöver eller fråga efter produkten på kiks eller åhléns!
Iwhite får fyra och &&&&.
Jag kommer definitivt använda den igen!
ps. för 500 kr får du användning för fem dagar.

Denna ska jag prova nästa gång för den är billigare!
Dentaworks
Det är samma blekmetod som tandläkarna använder, och kan både köpas som kompletta tandblekningspaket och separata delar.

Twist & Tango i Umeå

Satt nu och kollade efter fina kläder och det slutade med att jag hittade denna. Jag älskar den! Twist & Tango var märket.
Ni hittar den här!

Fyra element

Här är det som jag redovisade idag: skisser på de fyra elementen som ordsymboler som senare ska bli fake-frimärken.
2010/element_svartmini_73231332.jpg" alt="" />
Eld: brandsläckare som L, Vatten: smältande is på bokstäverna, Jord: maskar, Luft: böjbara ballonger.

Hi-tech

Så. Nu har jag haft redovisning. Ganska kul att vi skulle vara tio men blev fem, tror att de andra skolkade men vad vet jag.
när jag kommer hem ska jag måla naglarna mörklila, har börjat använda mycket svart så jag måste ju få naglarna att sticka ut på något sett!

Buss

Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan och lyssnar på Mikas senaste skiva. Jag ska ha lektion i XHTML tror jag och det är precis det jag använder mig av för att skriva detta inlägg, koder. Blogg.se är inte fullt funktionerlig i min iPhone så det blir till att redigera koderna!

RSS 2.0