Underbart!

This is the new place! Small but romantic.
Uhm, typ...
Heladagen har varit flyttdag. Nu är jag trött men tänkte lägga upp bilden på min nya lägenhet! Imorgon ska jag tvätta, duscha och packa upp. Sen får ni fler bilder på hur allt ser ut :)

Sömn

Jag har ingen inspiration. Jag vill illustrera men vet ej vad. Vad gör man då?
Jag har börjat se desperate housewives nu också. Visste inte vad jag skulle ta mig till då Ugly Betty tog slut men nu vet jag. Jag får klara mig med Desperate!
Om du inte har sett det så gör det nu!
http://tvshack.net/tv/Desperate_Housewives/
Här hittar du i alla fall sex säsonger...

Vatten

Någon simhall.
Det jag vill komma till är att jag just varit och simmat. 1000 meter! En kilometer! Känns underbart. Älskar vatten.

Rädda Haiti mera.

Lägger upp den igen, bara för att den är så otroligt bra.
Älskar att alla olika sångare med alla olika sound gör denna igen, det hedrar både Michael Jackson och räddar Haiti. Så gör som jag, skänk idag minst en krona till en räddande organsiation och hjälp människor i nöd.
Även om du ger lite så är det något, och varför inte göra det varje dag?

Kreativ morgon

Nagelskissande via dator, Like.
Såhär ser det ut under arbetet... Säng, te och dator. Gömmer även en LOKA!



Det plingar i min iPhone för mail hela tiden, så nu har jag slutat läsa. istället ligger jag i sängen och är kreativ. Tänker på naglar jag ska ha under workshopen i Solna och flytten i helgen. Längtar, men kommer sakna allt här med.
Jag har någon konstig irritation i mig. Kan ha med pengabrist (får inga bidrag denna månad) eller att det är så stökigt. Allt är i stort sett packat, utom skräpet... Ni kan ju bara tänka er hur det ser ut. Bilden sedan förra inlägget på köket är ju bara en del av lägenheten... Sen att min bäddmadrass ligger på golvet gör inte saken bättre. Jag låter den ligga kvar i hopp om att Marielle sover över snart.
Nej nu måste jag städa upp lite!

Frukostlåda

Såhär inreder man ett kök. Eller?
Jag tror jag har en ursäkt till mitt köks inte så vackra utseende: Flytten. Jag bryr mig inte så mycket just nu om hur det ser ut där eftersom om bara någon dag (eller idag) ska allt detta ned i skafferi-lådan. Det känns bra att flytta och att börja jobba på Nail Design School, drömde om det inatt till och med. Filade naglar... :D
Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra naglarna inför dekorationsworkshopen i Solna!

Tjejkoder

 

"Jag är inte lika bra på att märka när hon känner sig ledsen eller nervös som hennes tjejkompisar så jag önskar att hon skulle vara tydligare i stället för att använda tjejkoder. En gång när hon berättade att hon tillbringat kvällen med att äta glass så sade jag att det lät gott, utan att inse att hon varit deprimerad."

- Christian, 23 i Cosmopolitan 4, 2010

 

 

Jag förstår inte varför vi kvinnor alltid försöker säga saker utan ord. Kan man inte bara prata? I Cosmopolitans Aprilnummer kan man läsa flera olika saker som handlar om hur killar tänker, om oss. Jag blev inte förvånad när det mesta handlar om s.k. tjejkoder.

 

Jag har försökt att sluta och hittills har det gått bra. Jag tänker fortsätta undvika tjejkoder!


RSS 2.0