Galutt.

Mamma är här. Städar ihjäl sig.
Snart kolappsar hon väl på golvet av matthet. Och jag som trodde att alla skulle ta det lugnt och ha mysigt nu när man är LEDIG.
Vi får se.

Puss-å-kram!

Foton i en natt.

Smakprov på bilderna.
Detta föreställer vatten, berg och norrsken.


Puss-å-kram!

Opposition grupp 14.

Godmorgon världen.
Här sitter jag nu och gör en oppositionsrapport till grupp 14 i det där långa ämnet jag pratat om förr... Gruppdynamik i något...
Letar fortfarande min pincett, den är som bortblåst. BÅDA är bortblåst, och mina ögonbryn tar livet på mig. Något måste göras... 
Puss-å-kram!

Nu kom den. Igen.

Man kan alltid drömma och fantisera sig bort och hoppas på det bättre. 
Men nu finns den här och rullar i högtalarna igen.


She was lost in so many different ways 
Out in the darkness with no guide 
I know the cost of a losing hand 
Never for the grace of God oh I
I found heaven on earth You were my last, my first And then I hear this voice inside Ave Maria
I've been alone When I'm surrounded by friends How could the silence be so loud But I still go home knowing that I've got you There's only us when the lights go down
You are my heaven on earth You are my hunger, my thirst I always hear this voice inside Saying Ave Maria
Sometimes love can come and pass you by While your busy making plans Suddenly hit you and then you realize It's out of your hands, baby you got to understand
You are my heaven on earth You are my last, my first And then I hear this voice inside Ave Maria


Visitkort3.

Ide.

Baksida


Framsida


En klasskompis aka Slayarsvamp Inc ska skicka detta på posten och se om det kommer rätt... Vi får väl se!

Puss-å-kram!

Så ja.

Nu har jag designat ett kort till mina nagelterapeutkunder.
Hereitcomes!

Även nu får ni tänka bort skärmärkena.


Godnatt.
Puss-å-kram!

Nattetid är kreativ tid.

Ja, det stämmer. 
Sitter och lyssnar på den andra discen av den nya skivan. Kan ju nämnas att den är bra :) Det börjar bli kallt så jag har idag kollat på en vinterjacka, får se om jag har råd med den denna månad annars blir det att ta fram de äldre! De är fortfarande framme men används inte så jag menar väl att jag får börja använda dem... 
Har köpt en julklapp idag! Hittade en mycket bra sak åt Jari och han brukar vara svårast så detta år blir nog en bra jul. Har även en kreativ överraskning till honom som jag måste arbeta på nu, eller snarare som jag vill arbeta med nu!
Puss-å-kram!

Så köpte jag en ny skiva som en ny start.

Då visade det sig att låt nummer fem är just din favorit. Ave Maria.
Jippie.
Känner tårarna knyter ett nystan i halsen för att inte rinna iväg.
Sitter här ännu en kväll, tänker tillbaka. Jag kan se ditt leende och mitt, jag kan se skratt och svåra stunder men också det som jag tyckte var speciellt mellan oss: Vi verkade alltid på något sett älska varandra och inte ge upp. Jag minns när vi skakade hand allra första gången, Arvikafestivalen 08 och sedan jämför jag det med detta året: klappen på axeln när jag kom och hämtade dig och din vän på tågen så att ni skulle hitta festivalområdet. 
Jag minns hur jag älskade dig och hur jag inte tänkte på något annat än dig: ändå var det väl här någonstans allt brast? Det var här som du tyckte dig såg mig vara otrogen. Vilket jag än en gång säger att det inte stämmer. Under hela festivalen tänkte jag på dig. Bara dig. När jag låg i tältet med min vän: pratade jag om dig. När jag visiterade festivalare: höjde jag blicken för att se vad du gjorde. När jag skulle äta ville jag äta med dig. Jag ville inget hellre än samma som nu: ligga på din arm och sova. Jag är trött och ledsen. Saknar din närhet men kan minnas din doft. 
Minns du sista Göteborgsresan vi gjorde? den då vi åt mat ute, då vi fotade, var inne på coola affärer och brainstormade framtiden. Minns du hur mycket vi skrattade och log? Minns du hur glad vi var och lyckliga? 
Just nu känner jag att dessa känslor inte kan återupplevas. Jag känner bara att det med förhållanden inte betyder något och har för mig nu fallit i rutinsak: hitta en ny kallas rutinen. Jag har hittat nya erbjudanden men inte fastnat. Bara som vanligt gått i rutiner. Letat utan att veta vad jag letar, bara letat. Jag brukar stänga känslor inne och låta dem gå över. Känslorna för dig har inte gått över, jag trodde det så jag började slappna av. Nu är det samma känslor som dagen efter du berättat om den andra tjejen du träffat.
Jag känner att jag inte betyder något i världen och att jag måste göra något stort för att synas. Men eftersom jag inte mår speciellt bra så väljer jag att gömma mig. Förr fick jag alltid höra hur jag alltid var glad. Inte nu mera. Jag blir förvånad av min mun när den drar på sig och skrattar, kanske lever lycka en stund: men jag vet i mitt inre att det inte alltid är äkta. Ibland försöker jag bara glömma dig och låtsats ha roligt. Jag vet att vi bråkade, men med dig kunde jag alltid se en möjlighet. En möjlighet till en bättre värld och en evig lycka. Hoppas du fortfarande ger detta som förr, omedvetet kan du göra andra lyckliga.

Tentaplugg och för lång lugg.

Ja, idag har jag gått omkring med för lång lugg, vilket jag nyligen då upptäckte. måste klippa...
Och tentan? Jag har inte pluggat mycket. känner att jag inte mått så bra denna vecka och nu är det för sent...

Men jag tänker göra ett försök så får vi se. Boken jag har tenta på är otroligt intressant det är bara min miss i schemat som är fel.

Har handlat en lampa idag för att det var så mörkt i rummet.

Nu kan jag se hela världen när jag vill, nu känns alla lite närmare.

Puss-å-kram!

Sova gott lite för mycket.

Det är sant.
Jag försov mig i morse.
Jag hade redovisning.
Det gick bra.
Mitt visitkort blev utnämnt som ett av de bättre. Det fanns många bra men mitt var ett, det var kul!
Nu ska jag sova, är dödstrött, plugg och tvätt i morgon. 

Puss-å-kram!

UNDERBARATENTA:NU.

TENTA PÅ FREDAG. 
REDOVISNING I MORGON.
LIVETS FEST STÅR STILL.

Puss-å-kram!

Graphic Design av visitkort.

Här är visitkortet jag gjort till skolarbete :) 
Har arbetat sammanlagt ett dygn för att komma fram till denna design, ni får gärna säga om jag borde ändra något?

Baksida - Framsida av visitkort.


Ps. Fick frågan: Allt bra? :) Av Evelina.E i förra inlägget och jag kan bara säga att jovisst jag mår bra: Går på världens bästa utbildning, har mina underbara vänner och familj. Det som mitt ex gjorde är bara något som springer in i mig och hostar mig i ansiktet då och då. Bortsett från det kan det nästan inte bli bättre. Man blir aldrig nöjd, inte sant?


puss-å-kram!

Du vet vem du är, några andra vet vem han är.

Varje varje gång jag hör ditt namn stannar andan upp, för att stoppa tårar låtsats jag inför andra att det är ilska. Jag älskar dig du kan inte fatta att när du hade sex med den andra tjejen för att ta bort våra problem förstörde du något inom mig. Kan du snälla laga mig?


Jag har blockerat dig från msn, tagit bort allt jag kunnat. Så ibland kommer någon annan och trycker upp dit namn i mitt ansikte och jag tar fram ilskan. Inners inne så önskar jag bara allt varit annorlunda, var gick något snett? Jag har drömt om dig och ångrat mycket, jag har saknat dig och hatat dig men jag älskar dig ändå. Fortfarande.
I hopp om att glömma din existens intalar jag min kropp till känslor för andra som inte finns, jag lever i evig fantasi och försöker låtsats att jag är ledsen över något annat än dig.

Jag kan sitta och fundera över sommaren, vars start var tumlande med minne från student och bal som du totalt glömt och skitit i. Jag minns mig själv ringa dig på min student sjungandes: För jag har tagit studenten... 
Minns också ditt förvånande: Var det i dag?

Minns hur vi började glida ifrån varandra men sista lyckan då jag besökte dig finns kvar. Såklart skulle jag köpa en engångskamera just den gången. Jag kommer ihåg hur irriterad du var, för att jag ville fota dig men kommer inte ihåg varför du ansåg att jag ej behövde.

Jag minns hur jag ringde och bad om paus efter studenten, vi hade ändå inte pratat på tre dagar och sist vi sagt och känt kärlek för varandra var bortblåst. Jag minns hur alla missförstånd ökade och det tillslut ledde till att du hitta de en ny. på tre dagar. Nu lever ni lyckliga och jag sitter här: ca två månader senare.

Vad jag har gjort tills nu är att studera på samma skola som dig, vi hade ju planer tillsammans. Vad du gjort nu är att ignorera mig. Här ser vi till hur stor hjälp det varit. Det spelar nog ingen satans roll att vi inte snackar för jag tänker på dig ändå. Jag vet, vet vet vet, att du inte tänker på mig. Jag vet, vet vet vet att du sitter där vid datorn (du var online) med kanske te och varma mackor. Precis som vi brukade göra tillsammans. 

Nu har du orsakat att varje gång jag känner doften av rökelse så tänker jag på dig, varje gång jag pratar om film med någon så relaterar jag till dig. Varje gång jag ser Raia i Falun så tänker jag på den gången du visade mig affären och jag tänkte på hur konstig du var, det var ju dock detta jag föll för- Din charm, din glädje och din impulsiva själ. Jag har inte gått in på den roliga prylaffären, du vet den som var min favorit i Falun, som du visade mig: Där kan jag bara tänka på dig.

Jag sitter nu och tänker på nyårsafton i Göteborg, Arvikafestivalen 08, Stockholmsvirrandet i Januari, Födelsedagen i Februari, Födelsedagen din i April - och den dyra kniven som du så vackert vägrar använda, saknar din musik på kvällen och resorna till dig. Saknar samtalen på kvällarna: dessa har jag dock försökt ersätta med andra samtal - dock blir det såklart aldrig samma sak. 

Du sitter säkert i denna minut (om jag ska anta det jag inte vill anta) och chattar, snackar eller umgås med din nya tjej. Hon som så vacker ersatte mig på någon dag och nu helt plötsligt är den där du sade jag var.
- Den söta, fina och underbara flickvän. 
Som jag återigen, för tusende gången, nu önskar att jag ännu vore.

Jag önskar bort alla mina misstag och framförallt de sista avgörande dagarna som gjorde att du valde att hitta en ny: de två eller tre sista dagarna innan flytten till falun då jag jobbade som fan för att klara av det ekonomiskt. Då jag inte hade tid att ringa och uppdatera läget, så du trodde jag inte älskade dig. Här har du nu ett eko som jag hör varje gång jag hör ditt namn, ser ett objekt eller hör ett ljud som påminner om dig: Jag älskar dig J. Jag älskar dig fortfarande. 

Jag kan inte förstå hur du kunde gå vidare så snabbt, efter alla våra minnen, allt vi gjort och allt vi sagt. Jag förstår inte hur du kunde ändra dig: Från en dag vilja börja om till att nästa dag ligga med någon annan och sedan önska lycka med denna. Som jag sagt till dig har jag aldrig varit med om att någon gjort slut med mig förr, det har alltid varit jag. Nu vet jag varför: Det har varit rädsla över de känslor jag känner nu. Jag vet att du inte upplevt dem än, känslorna att någon gjort slut, men jag älskar dig fortfarande så mycket att jag önskar att du slipper känna de.


Hemlängtan.

Visst att jag kan vara lite galen ibland men jag längtar ändå hem. Saknar alla i Umeå + Jenny såklart.
Vill inte längta till er längre.

Aldrig nöjd.

Blir de. Männen.
De klagar alltid på hur man ser ut.
Blir ledsen, kan man bara inte få vara som man är?

Visst jag har problem med min vikt, det vet väl alla, men det blir inte bättre att man får det spottat rakt i ansiktet. Jag får det ändå varje dag i provhytter, speglar och av kläder.

Kan alla otrogna dumma män hoppa i ett dike och inte ta sig upp?

inte Puss-å-kram idag.

hemlige S.

Simon var marielle så ni kan vara lugna nu.
klockan slog just 1.15 men jag är pigg. detta är inte likt mig.
musik i öronen och plugg på sidan om. Jippie så världen är underbar.
Även om det där var sarkasm så är jag lycklig. på något sätt :)

Puss-å-kram!

For the young lovers.

please don't breake hearts
please don't breake glass
kill the feelings and kill the time
don't fill everything with hope
hope bring tears and time will break
just dont fall inlove.
kill it.

Ett lila inlägg.

Han sade:
Kom ihåg, någonting lila.

Det var vad den mystiske mannen sade att jag skulle minnas innan vi skulle ses på 253:an. Frågan är om Simon, som han påstår sig heta, verkligen är den han tror...

Uppdateras.
Puss-å-kram!

Skapa din egen font.

www.fontcapture.com
Du kan alltså ladda upp din egen handstil...
Najs!
Lagade mat igår... for och handlade...
Och det var tungt så jag "lånade" en vagn!
Numera används den när jag ska bära tvätten mellan tvätthuset och detta hus som jag testar bo i nu. Min vän jannike och marielle bor här, men  jag kanske ska flytta in också! Vi får se hur det går.
Puss-å-kram!

RSS 2.0