Kina Mix.

Mästerkocken Michaela lagar mat åt mig. Det sprättar dock så mkt att hon måste ta skydd. I KYLEN!
Mycket rolig syn måste jag säga. Här kommer den:

Gott blev det!

Nu ska vi dock sova, för som ni vet är det natt tidigt för oss. Har inte fått något svar från CSN. Väntar med spänning!
Puss-å-kram!

Supergirl.

Har just nu sprungit, stretchat och tränat mage och rygg. Känns otroligt bra och allt detta hände i mina nya byxor! Dom är jättesköna och i bomull. Har inte testat hopprepet, det får bli senare. Tack för idag träningspasset och tack byxor. Jag känner mig lycklig men jag vet inte varför. Skiter i frågetecknet och känner mig bara lycklig istället. Det måste man väl få vara!

Michaela har också tränat, hon har hjälpt mig för hon är bäst på träning och sådant. Min supercoach!

Nu ska jag ducha, sedan se på film med coachen (hon har sagt det är OK) och bara ta det lugnt. Både hon och jag ska upp i natt innan tre och jobba så vi behöver allt lugn vi kan få.

Oj så länge sedan jag hörde min mage knorra! Den gjorde det nu! LYCKA! Det ska firas med middag... Börjar nu.
Puss-å-kram!

Dagen D.

Med mycket att göra. Ska på förfest, men inte fest eller efterfest för här jobbar man minsann. Jobbade i natt, klev upp 4, då jag igentligen ska vara på jobbet för en kvart sedan. På 10 minuter gjorde jag mig i ordning och for. Najs. Alltså jobbar jag i natt och sedan natten efter det, sedan blir det sovmornar, alltså bara upp klockan sex.

Idag har jag gått på stan med Michaela och Felicia, vilket var mycket roligt. Innan vi kom hoss hem hade jag hunnit få två komplimanger (fina ögon och fint namn) + att jag fick ett nummer... Undra hur gammal han var?
Jag köpte träningsbyxor och ett hopprep, har tänkt träna lite kondition med hopprepet och det är kul. Byxorna ska jag ha på träning och jobbet dom sista veckorna. Det blir så med studentbudget, man får planera sina köp.


Hopprepet.



Byxorna.



Nu ska jag kolla om jag fått veta något om studielånet,
Puss-å-kram!

Affärsklass.

Skitbra.
Hungrig som jag var, less på trängsel i tåget, så gjorde jag ett val. Detta valet var att till Umeå från Sundsvall betala 90 kr extra för Affärsklass. Bättre stol (fotölj typ), datorinkopplin, macka, te, tidning och hörlurar. Helt okej måste jag säga! Så killen som tog betalt kommer upp klockan nio med mackan och teet som jag beställt. Mycket härligt.
Jag sitter altså i en buss men jag känner inte av det. Najs.


Stora sätet jag satt vid var två sådana här hajar bredvid varandra! Skitnajs.

Något som inte försvann var däremot Spotifys reklam. pust.

Aja.
Puss-å-kram!

SJ.

Galet, sitter nu i tåget och snackar i telefonen med Michaela. Älskar det faktum att jag har internet på tåget. Gillar, gillar:)

Nu har vi stannat på något ställe efter söderhamn, ska senare stanna i Sundsvall där jag kliver av. Byter till buss till Umeå.
Det blir bra.

Paus.

Nu har jag pratat klart med Michaela. Snackade i tjugo minuter så det var ju trevligt. Detta innebär att jag är framme i Sundsvall om 30 minuter!


Okej. Under tiden jag varit i falun så har jag inte gjort så mycket. jag har promenerat, gått på stan, hyrt film som jag glömde lämna tillbaka..... FAN! Nu måste jag . öh, vad gör jag nu? Får ringa, som tur var det hemmakväll= 15 kr vecka, jag kommer ju hem om 2 veckor så det blir ju typ 30 kr till bara. då är det ju lugnt.

Nu ska jag göra lite ärenden. Typ kolla hur det går till att vara vegan. har ju varit vegetarian sedan jag kom hem från Arvikafestivalen, dvs. snart en månad!

Så, blir jag vegan till och med? Kanske. Vi får vellá se.

Puss-å-kram!

Varmt.

Ja, trevligt att vakna upp i en kokhet säng. NOOOOT. (Borat)

Haha.

Jo, humorn på topp? eller inte. Jag har nu inte mycket kvar, ska fixa nyckel till källaren. Kommer tyvärr inte kunna ta del av källaren innan, altså inte innan jag flyttar hit permanent. Alltså: 16 aug- typ.

Ont i magen har jag också, mjölk? Mmm... Dåligt.
Blir dock nog snart bättre. Hoppas!

Hörs.
Puss-å-kram!

Statsvandring #1.

Nu har jag varit på min första statsvandring i falun. Hett. Och då menar jag verkligen det. Hett. Märks att jag kommer från norrland, är van vid att klä på mig. så som vanligt gjorde jag det, ordentligt. vilket slutade i en långsam vandring hem när jag blev så varm att jag inte ens ville gå på stan mer. blä.

Nu ska jag laga lite "middag", åt frukost vid sju och har bara ätit frukt sedan dess. Önska mig lycka till i det nya köket.......

puss-å-kram!

Nitar och lila.

Outfit alltså. Har även nu varit aktiv och sytt ihop en krage på en klänning, den vill bara "vika ut sig" hela tiden. Haha, i alla fall så är det fixat nu, den viker inte ut sig.

Har proffsbäddat sängen också så nu är allt vackert. och tomt.

Saknar Mamma, Jari, Frida, Elin, Sanna, Stephan, Julia, Pappa, Jenny, Michaela, Erica, Klassen, alla i Umeå, salongen, jobbet och livet i Umeå.

Det är nog någonting jag ofta kommer skriva senare, för jag kan inte som förr bara gå utanför dörren och andas atmosfären av livet där. Om jag öppnar fönstret här i Falun så andas jag nyklippt gräs. För här har jag inte än funnit något att leva för. Jag har tråkigt men det blir strax bättre. Ska ju som sagt krascha city snart. Myrorna här är ett plus. Jag gillar!

Men nu ska jag bara göra mig redo. Smink, kläder och skor. Vi ses.
Puss-å-kram!

Update!

Jeah: Packat upp allt som går! :D

Det jag har kvar är fortfarande två lådor som saknar hyllor att befinna sig på och sedan har jag även kvar en påse sängkläder. det fixar jag senare då jag kan bädda sängen, den måste torka först. Släpet läkte in lite vatten och sängen tog smällen. Nu går jag i BADET, sedan dress...

for succes.

Puss-å-kram.

Hej då mamma, för tillfället.

Spännande: Jag sade just hej då till Mamma och Jari som hjälpt mig flytta. vilka änglar!

Nu ska jag duscha, göra mig vacker, kracha city och shoppa. Sedan sitta hemma och ta det lugnt ikväll.

(Klockan är 07.53
Jag har packat upp allt utom två lådor som ska upp på obefintliga hyllor och fyra halvfulla säckar med kläder.)

Vi ses.
Puss-å-kram.

Välkommen till mig.

Ja, då har man officiellt flyttat. Bara att jag själv måste hinna med i svängarna. Nu står alla mina saker här i flaun i min lilla etta på 36 kvm. Inte så liten etta alltså. En etta med större hall, större toa, mindre kök och en älskvärd sovalkov. Jag har dokumenterat flytten, dock kommer jag lägga upp dom fotona sedan då jag har tid. just nu tänkte jag bara välkommna er till bloggen om mitt liv efter flytten!

Puss-å-kram.

RSS 2.0